Sopimusehdot

Choco Deli shop on Choco Delin verkkokauppa. Verkkokaupan omistaa Jouko Rajanen, y-tunnus 2224002-1. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät Suomen lain mukaisen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintamuutoksiin. Hinnat ovat tuotteiden myyntihintoja ja eivät pidä sisällään tilauksen toimituskuluja, vaan mahdolliset toimituskulut ilmoitetaan erikseen ostoskorissa tai kassalla. Jos jotain tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Kun tilaat verkkokaupasta, saat sähköpostiisi heti tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen saat erillisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on pakattu ja se on lähdössä eteenpäin.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

KORTTIMAKSUT/VERKKOPANKIT

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSEHDOT

  • Valitse ostoksesi muutamalla klikkauksella ja täytä mahdolliset lisävalinnat, kuten kakun koko.
  • Valmistus ja toimitus vie 1-5 työpäivää.
  • Voit tilata kotiinkuljetuksen Rovaniemen alueella ( 10 €), muualle Suomeen (25 €) tai hakea tilauksesi suoraan myymälästä.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Choco Delin tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli toimitus ei vastaa tilausvahvistuksessa ilmoitettua, pyydämme ilmoittamaan välittömästi asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 500 714 910.