Suklaan valmistus on taidetta ja ruoanlaittoa oikeassa mittasuhteessa. Choco Delin suklaa-artesaaneille laadukkaan tuotteen ja palvelun tarjoaminen on kunniakysymys. Ensimmäinen kahvilamme avattiin vuonna 2012, seuraava Rinteenkulmaan vuonna 2019.
Käsintehtyjä suklaaelämyksiä Lapista
Choco Delin tuotteet ovat herkullisen näköisiä päältä ja suussa sulavia sisältä. Kaikki konvehdit viimeistellään maalaustekniikalla; pinta kuvioidaan kaakaovoiväreillä, jonka jälkeen valmistetaan kuoret ja suklaa temperoidaan. Reseptit ovat tulosta vuosien hiomisesta ja lappilaisesta uskalluksesta.
Tiimi herkkujen takana
Jouko Rajanen
Yrittäjä
Jouko Rajanen on Choco Delin perustaja ja suklaamestari, joka aloitti suklaan valmistuksen 2000-luvun alussa. Suklaassa häntä kiehtoo sen haastavuus; raaka-aineena suklaa on omapäinen, eikä mutkia voi oikoa.