Kahvilat & myymälät

Kupponen kuumaa ja suklaaelämyksiä

Kahvi- tai teehetken kruunaaminen käsintehdyillä konvehdeilla tai kakulla luonnistuu Choco Delissä. Valoisa ja avara toimipisteemme sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustassa, kauppakeskus Rinteenkulmassa.

Suklaaseen erikoistunut kahvila-konditoria

Choco Deli on tiettävästi maailman pohjoisin keskieurooppalaiseen tyyliin suklaatuotteita valmistava kahvila-konditoria Rovaniemellä. Haastava raaka-aine myös palkitsee tekijänsä; meiltä löydät kokeneet suklaan sielunelämän tulkitsijat, jotka loihtivat toinen toistaan upeampia makuluomuksia ja herkkuhetkiä laadun ystäville.

  • Maailman pohjoisin suklaa- ja kakkupuoti
  • Käsintehdyt konvehdit, kakut ja leivät
  • Monipuolinen valikoima artesaanijäätelöä
  • Raaka-aineita Lapin puhtaasta luonnosta
  • Tilava kahvila Rovaniemen keskustassa

Ihanat kakut, suklaat ja leivät

Suklaiset kakut ja konvehdit ovat Choco Delin erikoisuuksia, mutta meiltä saat myös taatusti tuoretta talon leipää. Kaikki suklaatuotteemme ovat kuin syötäviä taideteoksia; ne miellyttävät sekä silmää että makuhermoja.
Chocodeli kakut

Gelatot ja sorbetit

Suussa sulavat gelato-jäätelöt sekä raikkaat sorbetit maistuvat vuodenajasta riippumatta. Kaikki gelatoissa käytetyt suklaat, keksit kuin marjatkin tulevat Choco Delin omasta keittiöstä, mikä takaa raaka-aineiden tuoreuden.

Vaihtuvat sesonkituotteet

Choco Delin vaihtuvat sesonkituotteet heijastelevat Lapin vaihtuvien vuodenaikojen mukaista elämää. Meiltä saat niin laskiaispullat kuin muutkin vaihtuvat herkut sesongin mukaan. Tule tutustumaan tarjontaamme!

Asiakaskertomukset

Kahvila Rinteenkulmassa

Tilavassa ja viihtyisässä kahvilassamme voit hakea mukaan muun muassa tuoretta kahvia, herkullisia voileipiä tai suklaaherkkujamme.
Avoinna MA-PE 10-18, LA 10-17
040 072 0499

Tehtaanmyymälä ja lounasravintola

Löydät tehtaanmyymälämme osoitteesta raidetie 1, saman katon alta löytyy myös Lapin Krassin lounasravintola.

Avoinna 10.30-14.30

Verkkokaupasta tilaat kätevästi kotiisi

Voit myös yllättää ystäväsi, ilahduttaa ikihyväksi tai lohduttaa läheistäsi.

 

TILAA VERKKOKAUPASTA